Convenció del Cant Coral a Catalunya


La Convenció del Cant Coral a Catalunya és la gran cita per a dirigents de federacions corals, directors de cors, cantaires, compositors i editors de casa nostra. Durant tot un cap de setmana tenen lloc conferències, debats sobre cant coral, presentacions de novetats editorials per part de compositors i editors, demostracions corals.

L’edició d’aquest 2021, com la del 2020, no s’ha pogut celebrar, però coincidint amb la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural, el Moviment Coral Català organitza una jornada de xerrades i tallers titulada “Activem el cant coral” i que busca justament això, fomentar la reactivació de l’activitat coral, ara que la situació sanitària ens permet anar recuperant una certa normalitat. L’activitat tindrà lloc durant el matí del dissabte 5 de juny al Centre Sant Pere Apòstol, a Barcelona, i totes les xerrades i tallers són gratuïtes, amb inscripció prèvia.

Us hi esperem!

Programa

No s'han trobat esdeveniments

Inscripcions

Informació opcional:
Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: Moviment Coral Català (V61492294 – Plaça de Víctor Balaguer 5, 4t, 08003 Barcelona).
Finalitat del tractament: Gestionar la teva inscripció.
Legitimació: Consentiment de l’interessat.
Destinataris: Només es comunicaran les teves dades en cas que sigui necessari per gestionar la teva inscripció.
Drets: Pots exercir els seus drets d’accés, rectificació o supressió, limitació o oposició al tractament, i els altres que prevegi la legislació vigent, enviant un correu a mcc@mcc.cat.
Més informació: Pots consultar la política de privacitat del Moviment Coral Català, clicant aquí.