Política de privacitat

1. Identificació del responsable

  • Moviment Coral Català (MCC)
  • NIF: V61492294
  • Adreça postal: Plaça de Víctor Balaguer 5, 4t – 08003 Barcelona
  • Correu electrònic: mcc@mcc.cat

2. Finalitat del tractament

Tractem les dades personals dels usuaris per donar resposta a les peticions realitzades per l’interessat, donar assessorament i suport a les entitats federades, fer el manteniment de la relació que es pugui arribar a establir, i l’enviament de comunicacions comercials relatives a les nostres activitats.

3. Conservació de les dades personals

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

4. Legitimació del tractament

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. Destinataris, cessions i transferències de dades

Les seves dades no seran cedides tret que siguin estrictament indispensable pel compliment de les finalitats anteriorment dites o obligació legal.

Les seves dades no seran transferides a països fora de la Unió Europea si no fos indispensable per al compliment de les finalitats i vostè ens autoritzi de forma prèvia i expressa.

6. Drets dels interessats

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a mcc@mcc.cat.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.