“Les claus per una bona higiene postural”, Ariadna d’Ocon

15 març 2020
11:00
Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Barcelona)
Gratuït
Convenció del Cant Coral a Catalunya 2020

En aquest taller, la Quiropràctica ens mostrarà teòrica i pràcticament la importància de mantenir una bona higiène postural. Tanmateix, explicarà les causes que contribueixen a una mala postura i com corregir-les.

Ariadna D’Ocon i Moratona

Nascuda a Barcelona, es va graduar Cum Laude al Barcelona College of Chiropractic (BCC) on va estudiar el Títol Superior de Quiropràctica, i on va adquirir el Màster en Quiropràctica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Es la sòcia número 1.419 de l’Asociación Española de Quiropráctica (AEQ), que és la institució que regula els quiropràctics amb formació universitària, acreditada per l’European Council on Chiropractic Education (ECCE). Tanmateix, forma part de la International Chiropractic Pediatrics Association (ICPA) i està especialitzada en l’atenció quiropràctica per a embarassades, nadons i infants.

Experta en músics. Gràcies als seus estudis musicals de piano, va conèixer la Quiropràctica als 15 anys per “culpa” dels mals d’esquena i les males postures tocant l’instrument. Gràcies a això, vaig entendre que la Quiropràctica anava més enllà de reduir els mals d’esquena i que també li permetia tenir una millor concentració i actuació a l’escenari.

Actualment, segueix compaginant les seves dues grans passions: la Quiropràctica i la música, cantant al Cor Jove de l’Orfeó Català. A més, la seva tesi final va estar enfocada a la millora de la capacitat pulmonar dels cantants amb l’atenció quiropràctica. Recentment, li han concedit el premi de Quiropràctica de l’Any 2018-2019 en reconeixement a la seva visió i suport al Barcelona College of Chiropractic.

Es dedica a reconnectar cuidar a famílies senceres per a que arribin al seu òpim nivell de salut, a través d’un sistema nerviós lliure d’interferències i una columna vertebral alineada.

més informació i contacte: