L’acadèmia d’estiu de Le Capriccio Français torna a Barcelona

Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes.

El reconegut conjunt francès de música antiga Le Capriccio Français, que dirigeix Philippe Le Fèvre, tornarà a celebrar la seva acadèmia d’estiu a Barcelona. Vuit dies de formació dedicada a la música barroca i amb propostes diverses, que compten amb el suport de l’Institut Français i del Moviment Coral Català.

La Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri serà, de nou, la seu d’aquesta acadèmia d’estiu que s’allargarà del 17 al 25 d’agost i que oferirà formació en els àmbits del cant, el cant coral, la direcció de cors. Ho farà amb un equip de professors integrat pel mateix Philippe Le Fèvre i Hélène Dufour, Muriel Ferraro, Maarten Koningsberger i Stefano Intrieri.

Les inscripcions ja estan obertes. Tots els detalls de l’edició d’enguany es poden trobar a la seva pàgina web: https://capricciofrancais.com/academie