Arrenquen els actes de celebració del Bicentenari Clavé 2024

La cantata "Un cant a la vida" ha donat al tret de sortida a una intensa programació que s'allargarà al llarg de tot l'any.

La Federació de Cors de Clavé ha inaugurat, aquest dissabte passat, els actes de celebració de l’Any Clavé, que se celebrarà al llarg de tot l’any 2024 coincidint amb els 200 anys del naixement i els 150 de la mort del mestre Josep Anselm Clavé.

El concert inaugural va anar a càrrec de les corals La Veu de Voltregà i la Coral Loreley de L’Esquirol, acompanyats per l’Orquestra Simfònica Clavé i les solistes Montserrat Melero i Míriam Baquero. Sota la direcció de Bruno Nájera, president de la federació, van interpretar la cantata “Un cant a la vida” del sabadellenc Xavier Teruel sobre textos de Rosa M. Mestres.

Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya, va pronunciar el discurs inaugural de l’Any Clavé 2024, en un acte que va comptar amb una destacada presència institucional.

Amb aquest concert, la Federació de Cors de Clavé posa en marxa una programació que s’allargarà tot l’any i que volen que serveixi per reivindicar i promoure la figura de qui va ser impulsor de l’associacionisme cultural a Catalunya i d’un moviment coral que, encara avui, és ben viu. Tota la informació es pot consultar a https://josepanselmclave.cat/bicentenari-clave/.