El MCC renova la seva junta directiva

Mercè Cano continuarà com a presidenta, i Josep Ollé i Irene Recolons s'incorporen com a noves veus a la junta.

La Casa dels Entremesos de Barcelona va acollir, ahir, l’assemblea general del Moviment Coral Català. Amb la participació de totes les federacions membres, s’hi van presentar els comptes i la memòria del 2023, i s’hi van debatre alguns dels reptes més importants que té actualment la confederació coral catalana. Uns reptes que haurà d’afrontar la nova junta directiva, que va sortir escollida per unanimitat.

Mercè Cano Nogué continuarà durant quatre anys més al capdavant del Moviment Coral Català, amb un equip que completaran Montserrat Gual Serra i Ariadna de Casacuberta Ripoll, que també renoven mandat, i al qual s’incorporen Josep Ollé i Sabaté i Irene Recolons Fonts.

La nova junta directiva ha estat escollida amb un projecte que conserva els tres grans eixos d’acció, que fins ara, han estat marcant el projecte del MCC: l’articulació nacional i internacional, la recerca i reflexió, i la innovació. Tot i això, té l’objectiu d’ampliar la mirada de la confederació cap a sectors del cant coral que ara com ara no hi estan representats, impulsar la creació de coneixement sobre el cant coral, i millorar la comunicació externa.

L’assemblea va aprovar, també, a proposta de la Federació de Cors de Clavé, el nomenament de Montserrat Tizón Ragel com a membre honorífica del Moviment Coral Català.