Inscripcions obertes a l’acadèmia d’estiu de Le Capriccio Français

L'organització ha reservat places per a participants de Catalunya.

Del 20 al 26 d’agost, l’ensemble de música antiga “Le Capriccio Français”, que dirigeix Philippe Le Fèvre, torna a Barcelona per celebrar-hi la seva acadèmia d’estiu. Una setmana de formació dedicada a la música antiga i amb propostes diverses, que compta amb el suport de l’Institut Français i del Moviment Coral Català.

L’acadèmia d’estiu 2023 se celebrarà, de nou, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, i oferirà formació en els àmbits del cant, el cant coral, la direcció de cors. Ho farà amb un equip de professors integrat pel mateix Philippe Le Fèvre, i els coach i professors de cant Hélène Dufour, Muriel Ferraro, Maarten Koningsberger i Stefano Intrieri.

Les places són limitades, i l’Acadèmia té una alta demanda entre el públic francès, però l’organització n’ha reservat algunes per facilitar l’assistència de públic local.

Podeu consultar-ne tots els detalls a la seva pàgina web: https://capricciofrancais.com/academie

Inscripcions obertes.