Acció conjunta dels cors femenins de Catalunya amb motiu del #8M

S'han unit sota el lema "Fem sentir les nostres veus!"

Amb l’objectiu de celebrar el talent i la força de les veus femenines en el cant coral, així com de reivindicar la igualtat i donar visibilitat a les compositores i intèrprets femenines, diversos cors femenins de Catalunya s’han unit per dur a terme una acció conjunta amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona.

Les corals han fet visible el seu missatge a les xarxes amb publicacions sota l’etiqueta #encoratjades i amb el lema “Fem sentir les nostres veus!”.

Han participat de la iniciativa el Cor Fructus Temporis, el Cor Veus de Tardor de l’Orfeó Gracienc, el Cor Zóngora, el Cor de Noies de l’Orfeó Català, el Cor Cantabile, Roig Korai, el Cor Itzi, el Cor Xamusia, el Cor Euridice, Voxalba, el Cor Novaura, el Cor de Dones de l’EMM Can Ponsic, l’Eir Grup Vocal, l’EMM Premià de Mar, el Cor Exaudio, el Cor Plèiade, Kor Ítsia, el Cor Sant Esteve, el Cor Aglepta, el Cor de Cambra Femení Scherzo, el Cor Èulia, la Capella de Música de Sant Pau del Camp, Kandenit, el Cor La Soleia, el Cor de Teies, Nàiades i el Cor Geriona.