Torna l’acadèmia d’estiu de Le Capriccio Français

Barcelona acull, un any més, l'acadèmia internacional d'aquest ensemble de música antiga, que se celebrarà a finals d'agost.

Del 20 al 28 d’agost, l’ensemble de música antiga “Le Capriccio Français”, que dirigeix Philippe Le Fèvre, torna a Barcelona per celebrar-hi la seva acadèmia d’estiu. Una setmana de formació dedicada a la música antiga i amb propostes diverses, que compta amb el suport de l’Institut Français i del Moviment Coral Català.

L’acadèmia d’estiu 2022 se celebrarà, de nou, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, i oferirà formació en els àmbits del cant, el cant coral, la direcció de cors. Ho farà amb un equip de professors integrat pel mateix Philippe Le Fèvre, i els coach i professors de cant Hélène Dufour, Muriel Ferraro, Maarten Koningsberger i Stefano Intrieri.

Podeu consultar-ne tots els detalls a la seva pàgina web: https://capricciofrancais.com/academie

Inscripcions obertes.