El MCC ofereix 10 beques per assistir a les jornades Leading Voices

Cobriran la inscripció a aquestes jornades europees per a líders de formacions vocals i corals que se celebraran a Utrecht.

El Moviment Coral Català, en el marc del seu projecte d’impuls de la formació de directors, ofereix 10 beques per assistir a les jornades europees Leading Voices, que se celebraran del 27 al 31 de juliol a Utrecht, als Països Baixos. La beca cobrirà, de forma íntegra, les despeses d’inscripció, i s’atorgarà a aquelles persones que, per la seva formació o experiència prèvia, en puguin realitzar un major aprofitament.

Leading Voices és un esdeveniment de caràcter europeu impulsat per l’European Choral Association, orientat als líders de formacions vocals i corals. Un espai per cocrear, intercanviar opinions i fer xarxa, i on aprendre més sobre repertori, tècniques de direcció, mètodes educatius o gestió coral, entre d’altres. La programació està orientada a cobrir l’ampli ventall de coneixements que requereix un líder d’un grup d’aquestes característiques, com ara qüestions artístiques, de gestió o de finances.

El Leading Voices 2022 està dedicat al futur del cant col·lectiu des d’un punt de vista social i artístic, i oferirà sessions centrades en tots els diferents rols que pot tenir un director, líder vocal o estudiant en aquests camps. Totes les sessions giraran, en concret, entorn de cinc subtemes:

  1. Desenvolupament de les habilitats artístiques.
  2. Descobriment del líder interior.
  3. Aprenenentages de nous trucs de gestió.
  4. Alliberació del potencial com a docent.
  5. Connexió amb el treball amb la societat.

Tots aquests temes es tractaran en sessions que es dividiran en diferents formats, com per exemple tallers, conferències, LAB o taules rodones.

Les persones interessades a accedir a aquestes beques que ofereix el Moviment Coral Català caldrà que facin arribar el seu currículum i una carta de motivació de màxim 1.000 paraules a l’adreça de correu mcc@mcc.cat abans del 15 de maig. Posteriorment, en un termini màxim de quinze dies, el Moviment Coral Català comunicarà a tots els interessats si els ha estat atorgada la beca.

EL TERMINI S’HA AMPLIAT FINS AL 22 DE MAIG

Tota la informació sobre Leading Voices 2022 a: https://leadingvoices.nl/