Josep Vila i Casañas s’incorpora a la junta de l’European Choral Association

Agafa el relleu a Martí Ferrer i s'incorpora a un equip que liderarà l'irlandès Dermot O’Callaghan.

Aquest dissabte passat, 21 de novembre, l’assemblea de l’European Choral Association, de la qual el Moviment Coral Català n’és membre, va escollir la junta directiva que haurà de liderar l’entitat durant els pròxims tres anys.

Després de nou anys al “board” de la federació europea, i sense possibilitat de reelecció, Martí Ferrer finalitzava aquest any el seu mandat, i Josep Vila i Casañas ha estat el candidat de consens de totes les entitats corals catalanes que formen part de l’ECA per optar a mantenir la representació catalana a la junta de l’European Choral Association. Una representació catalana que ha estat ininterrompuda des de la fundació de l’entitat.

Acompanyat pels seus predecessors, Montserrat Gual i Martí Ferrer, amb qui apareix a la fotografia que il·lustra aquesta nota, Vila i Casañas va rebre un ampli suport dels membres de l’ECA, incorporant-se com a nou membre d’una junta que va escollir l’irlandès Dermot O’Callaghan com a president.

Martine Spanjers (Països Baixos), Burak Onur Erdem (Turquía) i Raul Talmar (Estonia) completen l’equip executiu que liderarà aquesta nova junta directiva, de la qual també formen part Tamara Adamov Petijevic (Serbia), Jeroen Beckers (Bèlgica), Côme Ferrand-Cooper (França), Xavier Devillers (Bèlgica), Marco Fornasier (Itàlia), Silvija Pročkytė (Lituània) i Daphne Wassink (Països Baixos, cooptada com a representant de l’entitat Friends of Choral Music in Europe).

Agraïm a Martí Ferrer la dedicació i la magnífica tasca que ha fet des del “board” de l’European Choral Association durant tots aquests anys, i desitgem molta sort i encerts a Josep Vila i Casañas en aquest nou repte que just ara comença.