La Cultura Popular torna als Ateneus

Demà arrenca la quarta edició del cicle "Cultura Popular als Ateneus", amb una extensa programació que s'allargarà fins al desembre.

Aquesta unió de dues importants tradicions a casa nostra, la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular barcelonines, que és el cicle “Cultura Popular als Ateneus”, arriba a la quarta edició. Els escenaris d’onze teatres de Barcelona que formen part de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya es tornaran a omplir de propostes de música de banda, d’esbarts, de música de cobla i de cant coral.

La programació s’allargarà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, i en l’àmbit del cant coral inclou propostes com el concert que oferiran el Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal i el Cor Jove de la Coral Sant Jordi al Teatre de Sarrià, el 17 d’octubre, amb “El Mirador” de Josep Vila i Casañas com a principal reclam, o l’espectacle “Un món de cançons” del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, que es podrà escoltar el mateix dia al Sants Teatre.

L’Orfeó de les Corts i la Coral Quòrum, el 7 de novembre, l’Actea Cor Femení, el 13 de novembre, el Cor de Cambra ARSinNOVA, el 14 de novembre, el Cor Aurica, el 27 de novembre, i les corals Trencacors i Les Flors de Maig, el 12 de desembre, completen la programació coral d’aquesta nova edició del cicle. Una edició que obrirà i tancarà, també, amb propostes corals: la del Cor femení Voxalba, que ha esgotat totes les entrades pel seu concert de demà al Foment Hortenc amb l’espectacle “Mama. Cançons de bres en escena”, i la de la Societat Coral Badalonense, que el 23 de desembres portarà “Un musical de Nadal” als Lluïsos d’Horta.

Tots els concerts i espectacles del cicle són a taquilla inversa, però cal reservar les entrades a culturapopular.ateneus.cat o a les taquilles dels ateneus.

Consulteu tota la programació del cicle aquí.