Educació manté oberta la matrícula al CFGS en Tècniques de Direcció Coral fins a final de setembre

El cicle busca ser compatible amb l'exercici professional.

Les persones interessades a cursar el nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques de Direcció Coral, que impartirà l’IEA Oriol Martorell, encara són a temps de matricular-s’hi. El Departament d’Educació ha ampliat el termini de matriculació fins al 30 de setembre, i el centre facilitarà la realització de les proves d’accés a totes aquelles persones que ho requereixin.

Els estudis tenen una durada de 1.425 hores, i capaciten per aplicar les principals tècniques de direcció coral, basades en l’elaboració de repertoris, en l’adquisició de tècniques d’expressió, en la gestió d’un projecte musical i en l’organització d’equips artístics. Les persones que puguin acreditar un grau professional de música, però, o una formació superior, podran convalidar part dels continguts, així com accedir al CFGS sense realitzar la prova d’accés. Tampoc haurà de realitzar la prova qui hagin superat la prova específica d’accés als ensenyaments artístics superiors de música o els estiguin cursant.

El cicle, que neix fruit d’una necessitat de formació expressada des del sector i amb la voluntat d’ampliar l’oferta de formació existent, dotant d’una titulació pròpia a tots aquells interessats en la direcció de cors amateurs o altres activitats de caràcter social i cultural relacionades amb el fet de cantar conjuntament, buscarà adaptar-se a les necessitats horàries de persones en actiu, amb la voluntat de ser compatible amb l’exercici professional. L’equip docent estarà format per professors de l’IEA Oriol Martorell i de l’ESMUC, encapçalats per Daniel Antolí i Lluís Vila.

Més informació a: