L’acadèmia d’estiu de Le Capriccio Français, a Barcelona

Seran set dies de formació dedicats a la música barroca. Una bona proposta per aquest estiu pels amants de la música antiga.

L’ensemble de música antiga “Le Capriccio Français”, que dirigeix Philippe Le Fèvre, ha tornat a escollir Barcelona com a seu de la seva acadèmia d’estiu, que compta amb el suport de l’Institut Français i del Moviment Coral Català. Seran set dies, del 22 al 28 d’agost, dedicats a la música barroca i amb propostes formatives diverses.

L’acadèmia d’estiu 2021, que se celebrarà a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, oferirà formació els àmbits del cant, el cant coral, la direcció i l’acompanyament de cantant, i comptarà amb un equip de professors integrat pel mateix Philippe Le Fèvre, els repertoristes Stefano Intrieri i Hélène Dufour, els professors de cant Maarten Koningsberger i Muriel Ferraro, i el director Adam Vidovic.

Podeu consultar-ne tots els detalls a la seva pàgina web: https://capricciofrancais.com/academie

Inscripcions obertes.

Share on facebook
Share on twitter