Activem el cant coral!

El MCC celebra el Dia de l'Associacionisme Cultural amb una jornada formativa orientada a fomentar la reactivació del món coral.

Coincidint amb la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural, el Moviment Coral Català ha organitzat una jornada de xerrades, tallers i presentacions per dissabte 5 de juny al matí, amb l’objectiu de fomentar la reactivació de l’activitat coral, ara que la situació sanitària ens permet anar recuperant, a poc a poc, una certa normalitat.

L’activitat se celebrarà al Centre Sant Pere Apòstol, al centre de Barcelona, i acollirà dues xerrades orientades a la gestió de les entitats corals, una sobre la cerca de finançament privat i l’altra sobre l’ús de les xarxes socials, i dos tallers que proporcionaran eines per enfrontar-se a la represa en plena forma: el de la quiropràctica Ariadna D’Ocon, que parlarà de les claus per una bona higiene corporal, i el de la soprano Lorena Garcia, que ensenyarà recursos i eines per una bona condició físico/vocal.

Clouran la jornada les editorials de música Brotons&Mercadal i Ficta, que presentaran algunes novetats i propostes que poden ser interessants per a les corals, de cara dissenyar els pròxims programes.

L’entrada és gratuïta per a totes les xerrades i tallers, però requereix inscripció prèvia. Més informació i inscripcions a:

Convenció del Cant Coral a Catalunya

Share on facebook
Share on twitter