Els Premis Clavé reconeixen l’esforç de les corals en els pitjors moments de la pandèmia

La Federació de Cors de Clavé ha lliurat, aquest dissabte passat, els Premis Clavé 2020.

El Castell de Montesquiu ha acollit, aquest dissabte, la gala de lliurament dels Premis Clavé 2020, que atorga la Federació de Cors de Clavé. Després de l’edició confinada de l’any passat, els Premis han pogut recuperar, enguany, la presencialitat, i han reconegut una quinzena de projectes i propostes. Una edició, la d’aquest any, que s’ha adaptat a la pandèmia amb la creació de categories destinades a projectes virtuals, i que ha incorporat una categoria a la Millor producció-espectacle no coral de cultura popular.

La revista “La Circular”, del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, va ser una de les guardonades, amb el Premi Clavé 2020 de Comunicació. L’enregistrament d'”El Pessebre” de Pau Casals, de la FCEC, el disc “Cum silentio”, del Cor Cererols, o el projecte “Cantagran” de L’Auditori de Barcelona, van ser alguns dels altres premiats en una gala que va comptar amb la presència de Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular, i Mercè Cano, presidenta del MCC. Un dels premis més emotius, però, va ser el que va rebre el mestre Manel Cabero, director i fundador del Cor Madrigal, per la seva llarga trajectòria i destacada contribució al món coral.

Podeu consultar la llista completa de premiats aquí: https://www.premisclave.cat/

Share on facebook
Share on twitter