S’amplia l’horari de les activitats culturals

El final del confinament nocturn facilitarà la represa dels assajos, que es poden allargar fins a les 23h.

Ahir van entrar en vigor les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya (resolució SLT/1392/2021, de 21 de maig), que introdueixen algunes lleugeres flexibilitzacions.

Les més destacables són el final del confinament nocturn i del confinament perimetral de Catalunya, de manera que actualment no hi ha restriccions a la mobilitat. Les activitats, però, segueixen tenint establert un horari d’obertura, que en el cas de les activitats culturals passa a ser de les 6 a les 23h.

Les activitats extraescolars i de lleure educatiu ja es poden realitzar presencialment en totes les etapes formatives.

Podeu consultar totes les mesures vigents aquí.

Share on facebook
Share on twitter