El MCC i les federacions corals renoven el seu compromís

La firma d'un nou conveni triennal reafirma la voluntat de seguir treballant de forma conjunta.

Aquest dissabte passat, a les instal·lacions de la Parròquia de Sant Esteve de Granollers, s’ha celebrat una reunió del Moviment Coral Català i les federacions que en formen part: el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, la Federació Catalana de Pueri Cantores, Corals Joves de Catalunya, l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona i la Federació de Cors de Clavé.

L’objectiu de la reunió, que comptava amb la FCPC com a amfitriona, era renovar el conveni entre les diverses entitats corals i reforçar, així, el projecte comú. La trobada, que va ser llarga i intensa, però també molt fructífera, va acabar amb l’acord per a la firma d’un nou conveni de tres anys, que servirà per millorar la coordinació entre les entitats i per encarar, amb més força, els reptes de futur del cant coral a Catalunya.

Share on facebook
Share on twitter