Les corals poden reprendre l’activitat presencial

El PROCICAT ha aixecat la prohibició de celebrar activitats de cultura popular i tradicional.

Avui han entrat en vigor les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, regulades per la resolució SLT/716/2021, amb canvis importants pel cant coral.

El PROCICAT ha autoritzat la represa de les activitats de cultura popular i tradicional, entre les quals s’inclou el cant coral, siguin organitzades per entitats públiques o entitats privades de base associativa. Les activitats es poden celebrar a l’aire lliure en un espai perimetrat i estàtic o en espais tancats, subjectes als requisits d’aforament i de limitació de persones establerts.

Els assajos corals, doncs, es poden reprendre seguint les mesures establertes a la Guia d’higiene i prevenció per a una pràctica coral saludable davant la Covid-19, extremant les precaucions. Són especialment importants la correcta ventilació de l’espai d’assaig, l’ús de mascareta, i la distància entre cantaires.

Podeu consultar la resolució completa aquí: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=895571

Share on facebook
Share on twitter