Torna el cicle de Cultura Popular als Ateneus

La programació, amb més de 30 espectacles, inclou diversos concerts de cant coral.

Aquesta tardor arrenca una nova edició del cicle “Cultura popular als ateneus”, un cicle que, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la Federació d’Ateneus de Catalunya, amb la complicitat de les diverses federacions de cultura popular, té com a objectiu unir dues tradicions molt importants al nostre país: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular.

El programa inclou més de 30 espectacles que, al llarg de tres mesos, se celebraran en 7 ateneus de Barcelona. Uns ateneus que s’ha adaptat a la situació sanitària actual, convertint-se en espais segurs. Caldrà reservar plaça prèviament, mantenir la distància de seguretat, dur mascareta, i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar.

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, el Cor Jove de Musicant o el cor de noies Roig Korai, entre d’altres, seran alguns dels cors que presentaran els seus espectacles a aquesta edició del cicle que ara arrenca.

Per qui no tingui l’oportunitat de gaudir-los en viu, enguany, alguns dels espectacles també es podran reviure al canal de YouTube de Cultura Popular de Barcelona uns quants dies més tard.

Consulteu tota la programació del cicle aquí.

Share on facebook
Share on twitter