Els Premis Clavé 2019 es traslladen a la xarxa

La gala virtual es podrà seguir el dissabte 6 de juny a les 18h al canal de YouTube del MCC.

El passat 14 de març s’havia de celebrar, al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, la gala de lliurament dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya. La ràpida expansió de la pandèmia, però, i l’inici del confinament, van obligar a suspendre l’acte.

Ara, la Federació de Cors de Clavé i el Moviment Coral Català, coorganitzadors d’aquests premis que tenen com a objectiu difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya, s’han decidit a traslladar a les xarxes aquest acte de lliurament.

La gala virtual serà el 6 de juny a les 18h, i es podrà veure a través del canal de YouTube del Moviment Coral Català. L’acte estarà presentat per Irene Recolons, presentadora també de la mini sèrie d’entrevistes “El cant coral, confinat” que el MCC va emetre durant el mes d’abril, i comptarà amb les actuacions del The Hanfris Quartet i el grup Tornaveus, i la participació de Josep Vila i Jover, Buia Reixach, Mariona Vila i Lluís Puig. A més, s’hi podrà escoltar, també, un enregistrament realitzat per la Societat Coral la Lira durant aquests mesos de confinament.

Share on facebook
Share on twitter