El CJNC es virtualitza per Sant Jordi

Els i les cantants del CJNC19 han enregistrat "L'ànima de les flors" des del confinament.

El Cor Jove Nacional de Catalunya, que va haver de suspendre el seu debut a L’Auditori de Barcelona, al cicle Emergents, pel confinament, s’ha virtualitzat amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Com a felicitació ha escollit una peça escrita sobre un poema de Joan Maragall que és especialment significativa pel cor, ja que està escrita per un dels integrants del CJNC, Xavier Casademont, que la va dedicar als seus companys.

El vídeo s’ha publicat aquest matí al canal de YouTube del Moviment Coral Català i a les xarxes socials del Cor Jove Nacional de Catalunya:

El CJNC té previst celebrar la vuitena edició aquest estiu que ve amb un encontre a L’Atlàntida de Vic i sota la direcció de Lluís Vilamajó. Amb el cor format, després d’un procés d’audicions que es va acabar just abans del confinament, la celebració o no d’aquesta pròxima edició depèn de l’evolució de les mesures de prevenció. 

Share on facebook
Share on twitter