Convenció del Cant Coral a Catalunya 2020

El programa d'enguany inclou un taller de cant coral a càrrec de Mireia Barrera, així com diverses xerrades.

Un any més, a finals d’hivern, el cant coral català celebra la seva gran cita anual, la Convenció del Cant Coral a Catalunya. Un espai de trobada de tot el món coral del nostre país que inclourà xerrades, tallers, espais de debat, fira de partitures, i l’entrega dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya.

La convenció d’enguany se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de març al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, a Barcelona, amb el concert del Cor Jove Nacional de Catalunya al festival Emergents de L’Auditori, el dia 13, com a cita inaugural.

Programa i inscripcions a: http://mcc.cat/projects/convencio-del-cant-coral-a-catalunya/

Share on facebook
Share on twitter