Titular notícies

Comunicat defensa de la Llibertat d'expressió

Dijous 21 Setembre 2017


Barcelona, 21 de setembre de 2017

Davant els esdeveniments soferts durant aquests dies al nostre país, el Moviment Coral Català, confederació de federacions de cant coral a Catalunya, volem reiterar-nos en la defensa de la celebració del Referèndum de l'1 d'octubre.

També volem expressar de manera ferma el nostre suport  al Govern de la Generalitat de Catalunya així com a totes les institucions, entitats i persones que treballen cívicament i pacífica per garantir la democràcia i la llibertat d'expressió. Som ferms en el nostre compromís amb la cultura i la societat civil catalanes i condemnem enèrgicament qualsevol acció que atempti a l'exercici d'aquests drets.
 

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org