Titular notícies

Manifest en defensa del Referèndum

Diumenge 10 Setembre 2017

El món coral firma un manifest de suport al referèndum de l’1-O
El firmen totes les entitats corals catalanes i s’hi han adherit altres persones i entitats de 40 països
 

La Federació Catalana d’Entitats Corals, el Secretariat de Corals Infantils, la Federació de Cors de Clavé, Corals Joves de Catalunya, la Federació Catalana de Pueri Cantores, l’Associació de Mestres Directors, l’Agrupació Coral de les Comarques Gironines, la plataforma Poble que Canta i la confederació coral catalana, el Moviment Coral Català, que representen en total a més de 1.000 entitats corals i 30.000 cantaires i directors, han firmat un escrit de suport al referèndum del pròxim 1 d’octubre on manifesten el seu suport a la via pacífica i democràtica que han escollit els catalans per decidir el seu futur com a poble, la legitimitat d’aquest referèndum després de la negativa reiterada del Govern d’Espanya durant més de 7 anys a mantenir un diàleg amb les institucions catalanes, i la petició al Govern d’Espanya que abandoni la via repressiva que manté contra les institucions catalanes i els seus càrrecs electes i que no obstrueixi la celebració del referèndum.
 
Aquest manifest va ser presentat a la comunitat coral internacional durant el Simposi Mundial de Música Coral celebrat a Barcelona aquest estiu, aconseguint l’adhesió de persones i entitats corals de 40 països d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica.

Enllaç al manifest
Llistat adhesió

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org