Titular notícies

Inici Formació del projecte MARS

Divendres 8 Juliol 2016

Ja ha començat la formació dels joves que han entrat al prjecte MARS. A les instal·lacions de Prima Materia, a la Toscana, Itàlia.
Som la Neus, la Mariona i en Joan Manuel. Som músics i catalans. Ens hem conegut a l’aeroport de Girona, tot viatjant cap a una experiència que inicia amb dues setmanes de convivència, estudi i treball amb un grup heterogeni. Formem part d'un grup d'una vintena de persones de diferents edats, diferents professions (musicoterapeutes, treballadors socials, educadors, músics...), diferents cultures i religions... Durant el proper any estarem treballant conjuntament amb tota la resta de participants.
El projecte MARS (Music and Resilience Support) és un ERASMUS+ europeu que pretén formar perfils per treballar des de l’expressió musical en una realitat creixent a Europa: els refugiats i la demanda d’asil polític. Està essent una experiència emocionalment molt intensa, i també a nivell de reflexió conjunta de tot el grup.     

     

     

     
Neus, Mariona i Joan Manuel
 

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org