Titular notícies

Projecte Europeu MARS

Dilluns 21 Març 2016


Projecte MARS - Music & Resilience Support

El Moviment Coral Català ofereix l'oportunitat a tres directors de cor, músics o musicoterapeutes de participar en un curs de formació pilot europeu en el marc del projecte MARS (Music and Resilience Support). 
Aquest curs té un modul presencial (10 dies a Itàlia) i un modul on-line (curs acadèmic 2016-2017) i té per objectiu oferir una formació especialitzadora per treballar amb refugiats, immigrants, exiliats i altres entorns amb població desafavorida o en situació de risc d'exclusió.  
El Moviment Coral Català, a través del finançament comunitari del programa ERASMUS+, cobreix tots els costos de participació dels tres candidats. En total seran 15 alumnes d'arreu d'Europa que tindran una oportunitat única de formar-se.
Es busca gent amb formació musical que estigui o tingui previst estar implicada en algun projecte d'inclusió i música, de música comunitària o de musicoteràpia al llarg del curs 2016-2017 de manera que els coneixements que pugui adquirir al llarg del curs els pugui aplicar immediatament i des del curs es pugui fer un seguiment d'aquest progrés.
Si esteu interessats en rebre una formació única d'un equip interdisciplinar i internacional primer a la Toscana i després on-line no dubteu a complimentar el formulari per entrar en el procés de selecció d'alumnes. 

Aquí teniu tota la informació i el formulari que cal omplir.

Cal inscriure's abans del 16 d'abril de 2016.


 

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org