Titular notícies

Reconstitució de CORALS JOVES DE CATALUNYA

Dissabte 10 Octubre 2015


És una gran notícia poder anunciar que el passat 3 d’octubre al Petit Palau de la Música de Barcelona es va celebrar l’assemblea general de la re-nascuda entitat, en la qual es va escollir nova junta, es van aprovar els nous estatuts i es va exposar el programa artístic per al curs 2015-2016.  El Moviment Coral Català està molt content de la reactivació de Corals Joves de Catalunya, d'aquesta manera la família coral catalana recupera un dels elements estratègics més importants. El MCC felicita el seu president Gerard Molina així com tota la nova junta elegida tot desitjant-los molts èxits i encerts alhora que es posa a la seva disposició per tot el que faci falta.

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org