Titular notícies

1r. CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A CANT CORAL DE SANT ANDREU

Dimecres 19 Desembre 2012

El Districte de Sant Andreu i la Parròquia de Sant Andreu de Palomar, convoquen el 1r. CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A CANT CORAL DE SANT ANDREU, el motiu del mateix és incentivar la creació d´un repertori per al cant coral que ajudi a potenciar-lo i a donar-li més projecció dins el marc d´aquesta expressió musical a casa nostra.

Aquest concurs que es convoca és el primer d´un seguit, que esperem tingui una llarga i profitosa trajectòria pel bé de la música en general i en especial del cant coral, que a casa nostra té una llarguíssima història de compositors, orfeons i corals que al llarg del temps i massa vegades en situacions polítiques, culturals i socials molt difícils per el nostre país, han estat fidels a la nostra cultura musical del cant coral.

Per tant els organitzadors pretenem potenciar i donar més, si és possible, difusió d´aquesta expressió musical que considerem que a més dels valors musicals té també el valor humà del grup de persones de diferents edats i sexes que uneixen les seves veus en vers la bellesa de les lletres i de la música de les composicions.

Els compositors que estiguin interessats en participar-hi, trobaran les BASES DEL CONCURS.

El termini d’admissió de les obres es tancarà el dia 31 de gener de 2013.


Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org