Titular notícies

EL CANT CORAL PROTAGONISTA DE LA FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Dijous 15 Novembre 2012El cant coral va ser present a la 15a edició de la Fira Mediterrània de Manresa que va tenir lloc del 8 a l’11 de novembre, fa just una setmana.

Les activitats van començar el dia abans amb la presentació de l’Oficina pel Cant Coral de la Mediterrània (Mediterranean Office for Choral Singing) i la xarxa Arianna, la Xarxa Mediterrània de Cultura i Patrimoni, a la Casa dels Entremesos de Barcelona.

Després, i dins el marc de la Fira, el Moviment Coral Català va assistir a les jornades de professionals que es van dur a terme el dijous 8 i el divendres 9, dedicades a “Les estratègies de comunicació en els projectes culturals”.

En aquesta edició, es van presentar dues activitats corals que tindran lloc el proper estiu: la Setmana Cantant de Vic, del 22 al 29 de juliol de 2013, i la Mediterranean Voices Conference de Girona, del 29 de juliol al 2 d’agost de 2013.

També es va presentar la programació coral d’Espai A, la xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya. Dins aquesta programació, el diumenge 11, va tenir lloc el concert del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès.

A l’edició d’enguany, el cant coral també va ser present a través d’altres formacions vocals com De Calaix, Tempvs Fvgit, Xavier de Bétera, The Hanfris Quartet i Krregades de Romanços que van omplir Manresa de música.

Totes les persones interessades van poder passejar per la Fira i demanar informació als estands de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), la Federació de Cors de Clavé (FCClavé) i Espai A.

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org