Titular notícies

‘Xarxes a la Mediterrània, una realitat cultural’

Dijous 25 Octubre 2012

El president del Moviment Coral Català, ponent de la conferència ‘Xarxes a la Mediterrània, una realitat cultural’

El president del Moviment Coral Català, Martí Ferrer, serà un dels ponents de la conferència ‘Xarxes a la Mediterrània, una realitat cultural’, que tindrà lloc el 7 de novembre a les 19h a la Casa dels Entremesos de Barcelona (Pl. de les Beates, 3). Aquest esdeveniment servirà per presentar alguns dels organismes i eines al servei de la promoció i difusió de la cultura tradicional dels països del Mediterrani.

En concret, Ferrer explicarà el rol de l’Oficina pel Cant Coral de la Mediterrània, una de les oficines regionals de l’European Choral Association - Europa Cantat impulsada pel MCC.

L’esdeveniment també comptarà amb la presència de Carles Sala, director de Barcelona Capital de l’Ajuntament de Barcelona, i Antonio Damasco, director de la Rete Italiana di Cultura Popolare.

La rete Italiana di Cultura Popolare és un organisme format per institucions públiques i privades que promou diferents accions destinades a identificar, protegir i difondre les diferents expressions de la cultura popular italiana. És una de les principals impulsores d’Arianna, la Xarxa Mediterrània de Cultura i Patrimoni. Aquesta xarxa té com a objectiu fonamental protegir i promoure la difusió i l’estudi de la cultura popular, mitjançant les expressions socioculturals de diferents territoris mediterranis: Itàlia, Espanya, França, Marroc, Algèria, Romania i Grècia. El Moviment Coral Català és la confederació que des del 1995 agrupa diverses federacions corals de Catalunya, que en coordina l’activitat i que garanteix que siguin presents en els organismes nacionals i internacionals. Després de l’organització del XV Festival Europa Cantat a Barcelona el 2003, va impulsar la creació de l’Oficina pel Cant Coral de la Mediterrània, que és alhora una de les oficines regionals de l’European Choral Association - Europa Cantat.

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org