Titular notícies

Inici de la V MEDITERRANEAN CHORAL FORUM a Girona

Divendres 12 Octubre 2012

L'inici de la conferència ha estat amb un parlament molt reeixit de Martí Ferrer, el president del MCC, explicant als gironins què és el projecte VOICE.Aquest projecte es durà a terme durant el 2012, 1013 i 20142 amb diferents projectes, conferències i concerts. Particularment a Girona serà el juliol i agost del 2013, una bona oportunitat pel món coral gironí d'ampliar els seus coneixements sobre la música de tot el Mediterrani. Es podrà participar en diferents modalitats. Ben aviat hi haurà tota la informació a la nostra web.Per finalitzar l'acte la Coral Amethysta d'Arbúcies, dirigit per Quim Riumalló, ens va oferir un concert amb peces sud-americanes i catalanes.Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org