Titular notícies
Dimarts 17 Juliol 2018
Ja hem començat els assajos del Cor Jove Nacional de Catalunya. El cor sona molt bé!

 

Dimarts 17 Juliol 2018
Gran èxit del Congrés Internacional de Pueri Cantores organitzat aquest any a Barcelona per la Federació Catalana de Pueri Cantores. Ha tingut lloc a Barcelona de l’11 al 15 de juliol i ha reunit 4.000 nens cantaires de més de 14 nacionalitats.

https://puericantores.cat/


 

Divendres 5 Gener 2018

Dilluns 25 Setembre 2017
El Consell de l’Associacionisme Cultural de Catalunya, reunit el dissabte 23 de setembre de 2107 en convocatòria extraordinària expressa el rebuig a les accions que s'han pres des del govern espanyol els últims dies.
Aquí teniu els enllaços al manifest en diferents idiomes.
Català
Castellano
English
Français
Deutsch
Euskera
 

Dijous 21 Setembre 2017
Barcelona, 21 de setembre de 2017

Davant els esdeveniments soferts durant aquests dies al nostre país, el Moviment Coral Català, confederació de federacions de cant coral a Catalunya, volem reiterar-nos en la defensa de la celebració del Referèndum de l'1 d'octubre.

També volem expressar de manera ferma el nostre suport  al Govern de la Generalitat de Catalunya així com a totes les institucions, entitats i persones que treballen cívicament i pacífica per garantir la democràcia i la llibertat d'expressió. Som ferms en el nostre compromís amb la cultura i la societat civil catalanes i condemnem enèrgicament qualsevol acció que atempti a l'exercici d'aquests drets.
 

Feed RSS de notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org