Titular notícies
Divendres 8 Març 2019
El Cor Jove Nacional de Catalunya acaba de publicar el seu primer disc, enregistrat per FICTA i sota la direcció de Josep Vila i Casañas, que vol ser un recorregut per algunes de les obres del repertori sacre més representatives.

Dimecres 20 Febrer 2019
Els premis del jurat reconeixen Bernat Vivancos, Josep Vila i Casañas, Joan Magrané, la Societat Coral Amics de la Unió, la Coral Sant Jordi i l’Associació Messies Participatiu Barcelona, entre d’altres.

Diumenge 10 Febrer 2019
El Cor Jove Nacional de Catalunya obre el període d’inscripció a les audicions per formar part de la 7a edició d’aquest projecte coral únic, al més al nivell. Per primera vegada, se celebraran a les quatre capitals de província.

Divendres 28 Desembre 2018
Dues dones dirigiran, per primera vegada, el Cor Jove Nacional de Catalunya. Serà en la seva setena edició, que se celebrarà a Catalunya del 15 al 26 de juliol. Els cantaires que vulguin formar-ne part hauran de superar les audicions del pròxim mes de febrer.

Dimarts 25 Setembre 2018

Una molt bona iniciativa!!

Clicant aquí trobareu tota la informació.

Feed RSS de notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org