Titols i resum a tot arreu
Si tens entre 18 i 28 anys i t'agrada cantar; si vols formar part de la primera promoció d'integrants del Cor Jove Nacional de Catalunya; si vols treballar al més alt nivell amb els millors directors nacionals i internacionals i professors de cant; si vols viure l'experiència única de participar d'aquest gran projecte que és el Cor Jove Nacional de Catalunya, aquest és el teu lloc!

El període d'inscripció per a les audicions del divendres 17 de maig s'ha tancat.

Un centenar de cantaires hauran participat a les audicions dutes a terme els dies 25 i 28 d'abril i el proper 17 de maig dels quals només 32 podran formar part del cor.

La llista amb els admessos per a la primera promoció del Cor Jove Nacional de Catalunya s'enviarà per correu electrònic a tots els cantaires la setmana del 20 de maig.


------

Ets un particular, empresa, fundació... i t'agradaria ser membre del Club de Mecenatge del Cor Jove Nacional de Catalunya?

Truca'ns al 93 319 67 28 o envia'ns un email a cjnc@mcc.catData: 22/07/2013
Duració: 11 Dies 
Localització: Vic i Girona

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org