Titols i resum a tot arreu
T'agrada cantar? Vols passar una tarda divertida cantant amb la teva àvia, el teu nét, els teus pares, nebots o amb el fill de la veïna del primer?
Data: 17/03/2012
Hora: 16 : 30
Duració: 3 Hores 
Localització: Barcelona
Cost: És gratuït
Coincidint amb Any Europeu per a l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional el MCC-MOCS dedica  la tercera edició de la Conferència sobre Cant Coral i Inclusió a la intergeneracionalitat. Durant un cap de setmana experts de diferents països i disciplines presentaran les seves propostes, experiències i reflexions.

Durant el dissabte 17 de març, dins el marc de la Conferència sobre Cant Coral i Inclusió a la intergeneracionalitat organitzada pel Moviment Coral Català, organitzem un taller intergeneracional de cant coral al qual us animem a participar a nivel individual com a nivell de tota la coral.

Dirigirà aquest taller la directora de cor de Flandes Marleen Anemmans que anualment organitza uns stages corals intergeneracionals al seu país.

Cantaires de diferents generacions i edats formaran durant unes hores un sol cor per descobrir el poder comunicatiu i inclusiu del cant coral, per descobrir una manera diferent de viure el cant coral.

El repertori que es treballarà és senzill i s'aprendran en el mateix taller.

L'horari serà de 16.30h a 20h i el taller es durà a terme a Barcelona, lloc encara a determinar. La inscripció és gratuïta.

Tant bon punt tinguem més detalls us els farem arribar.

Tot aquell que hi estigui interessat si us plau, que ompli el següent formulari.

Corals:
Enllaç per les corals

Persones individuals:
Enllaç per persones individuals


Paral·lelament, us animem a participar d'un cap de setmana amb ponències, tallers, taules rodones i concerts en el marc del  qual es celebrarà una sessió plenària de la Mesa per al Cant Coral i la Gent Gran. Per qualsevol consulta podeu contatar amb nosaltres a mcc@mcc.cat

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org