Titols i resum a tot arreu
El festival “Hearts in Harmony” (Cors amb cor) se celebra aquest any Barcelona, el
pròxim 15 de maig.
Organitzat pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, es tracta de la quarta edició d’aquest certamen, nascut a França el 2006. L’edició d’enguany es tancarà amb un gran concert a la Sala Gran de l’Auditori, que aplegarà 300 nens i nenes, amb i sense discapacitats, que pertanyen a 22 corals infantils.El dia 25 d’abril s'ha celebrat un assaig parcial a l’Auditori de l’ONCE amb la participació de Psico-Art, Trio Ignasi Terraza i corals del SCIC que participaran del concert.

 

Prèviament al concert s'ha fet una jornada de formació per a directors i mestres. Aquest curs ha estat organitzat pel Centre de Recursos Musicals de l’ONCE a qui agraim la seva col·laboració en aquest projecte.El concert final es farà el 15 de maig a l’Auditori, on actuaran conjuntament la Cor Laene de Trondheim, el cor Allegro de l’ONCE de València i els cantaires de 22 corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya. Posteriorment, es donarà el relleu a la cinquena edició del “Hearts in Harmony”que se celebrarà el 2011 a Flandes.


Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org